Gala Bobocilor Bucureșteni 2018

Pe data de 25 martie, la ora 17:00, în BOA, a avut loc gala bobocilor bucureșteni, unde au fost invitați Irina Rimes și Smiley.

Irina Rimes, mult așteptată de oamenii prezenți, a urcat pe scenă la ora 19:00. Așa cum ne-a obișnuit, am avut parte de un concert plin de emoții, am mers în cosmos, nu am știut ce s-a întâmplat cu noi și…deși nu suntem în octombrie (roșu) am fost bolnavi…bolnavi după muzica și versurile ei, de care nu am fi vrut să ne vindecăm.

De fiecare dată momentul meu preferat este cel în care cântă „Cosmos”, deoarece se sting toate luminile, oamenii folosesc blitz-urile telefoanelor pentru a lumina, iar locul devine ca un univers în centrul căruia se află ea. De data aceasta cel mai frumos și emoționant moment a fost cel în care a cântat „Piesa noastră”, lucru care nu se întâmplă de regulă în concertele sale. A fost un moment special, iar în acest timp am realizat și cele mai frumoase fotografii din cadrul evenimentului.

Cel de-al doilea invitat, după cum am spus și mai sus, a fost Smiley, care nu știu de unde venea la ora aia; deși extrem de răcit (lucru care nu s-a văzut pe scenă) a făcut un show extraordinar. Piesa mea preferată este „Vals”, mai cu seamă varianta interpretată alături de Feli, dar îmi place tare mult și „Ce mă fac cu tine de azi? „.

I-am surprins pe amândoi în câteva fotografii, care sper eu să vă placă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: