IRINA RIMES* 29 martie* Hard Rock Cafe

    Pe 29 martie, la Hard Rock Cafe, Irina Rimes a avut un concert minunat, așa cum ne-a obișnuit de ceva timp.

   Zeci de fani de-ai Irinei au așteptat-o pe artistă în fața scenei și au cântat alături de ea fiecare piesă; au trăit fiecare moment. Hard Rock Cafe a fost COSMOS la fiecare acord, la fiecare vers, la fiecare mișcare.

   Sper să nu mă înșel în privința piesei, dar în timp ce interpreta „Bolnavi amândoi”, Irinei i-a căzut microfonul, iar toată sala a continuat să cânte alături de ea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și a fost primul moment din seara aceea în care am văzut-o pe Irina cu lacrimi în ochi (sau poate nu am fost suficient de atentă).

   În timpul piesei „Cosmos”, cu luminile stinse și cu blitz-urile pornite, Irina a coborât printre oameni și a transmis atât de multe emoții, încât am văzut foarte mulți oameni care plangeau și cântau în același timp. A cântat de asemenea și „Piesa noastră”, piesă pe care de cele mai multe ori oamenii o cer în concertele sale, dar pe care o cântă destul de rar.
În timpul piesei „Bandana” (sper să nu mă înșel nici de data aceasta), a primit un balon galben pe care l-a ținut în mână toată piesa.

   Când a ieșit de pe scenă, i-au cerut „bis, bis…” și a revenit alături de băieți cântând „Cosmos” și „Bolnavi amândoi”, pentru că oamenii prezenți nu s-a putut decide ce piesă își doresc să audă din nou. A cântat „bolnavi amâncosmos” cum a glumit artista. Presimt că piesa pe care o vor cere la viitoarele concerte va fi „Beau”, piesă care a depășit un milion de vizualizări în două zile și a ajuns pe locul 1 în preferințele românilor.

    După eveniment, Irina a făcut poze cu toți doritorii, a dat autografe, a primit cadouri și a filmat chiar și un vlog.

Am fotografiat și eu concertul și am ales cele mai bune fotografii pe care le aveți aici:

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: