IRINA RIMES* 29 martie* Hard Rock Cafe

    Pe 29 martie, la Hard Rock Cafe, Irina Rimes a avut un concert minunat, așa cum ne-a obișnuit de ceva timp.

   Zeci de fani de-ai Irinei au așteptat-o pe artistă în fața scenei și au cântat alături de ea fiecare piesă; au trăit fiecare moment. Hard Rock Cafe a fost COSMOS la fiecare acord, la fiecare vers, la fiecare mișcare.

   Sper să nu mă înșel în privința piesei, dar în timp ce interpreta „Bolnavi amândoi”, Irinei i-a căzut microfonul, iar toată sala a continuat să cânte alături de ea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și a fost primul moment din seara aceea în care am văzut-o pe Irina cu lacrimi în ochi (sau poate nu am fost suficient de atentă).

   În timpul piesei „Cosmos”, cu luminile stinse și cu blitz-urile pornite, Irina a coborât printre oameni și a transmis atât de multe emoții, încât am văzut foarte mulți oameni care plangeau și cântau în același timp. A cântat de asemenea și „Piesa noastră”, piesă pe care de cele mai multe ori oamenii o cer în concertele sale, dar pe care o cântă destul de rar.
În timpul piesei „Bandana” (sper să nu mă înșel nici de data aceasta), a primit un balon galben pe care l-a ținut în mână toată piesa.

   Când a ieșit de pe scenă, i-au cerut „bis, bis…” și a revenit alături de băieți cântând „Cosmos” și „Bolnavi amândoi”, pentru că oamenii prezenți nu s-a putut decide ce piesă își doresc să audă din nou. A cântat „bolnavi amâncosmos” cum a glumit artista. Presimt că piesa pe care o vor cere la viitoarele concerte va fi „Beau”, piesă care a depășit un milion de vizualizări în două zile și a ajuns pe locul 1 în preferințele românilor.

    După eveniment, Irina a făcut poze cu toți doritorii, a dat autografe, a primit cadouri și a filmat chiar și un vlog.

Am fotografiat și eu concertul și am ales cele mai bune fotografii pe care le aveți aici.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: