*all night party* cu Nicoleta Nucă și Mark Stam

Pe 29 septembrie, la Berăria H, a avut loc prima ediție din această toamnă a evenimentului  <<White Nite *all night party*>>. În cadrul evenimentului au urcat pe scenă Nicoleta Nuca, Mark Stam și M.D.

Nu am fotografiat tot evenimentul. Cei cărora le-am făcut fotografii sunt Mark și Nico. Prima care a urcat pe scenă a fost Nicoleta, pe care abia așteptam să o văd, mai ales că la ultimul concert (cel de pe Dâmbovița) nu am reușit să fac fotografii, având în vedere distanța dintre scenă și locul în care mă aflam eu. Așa că m-am revanșat de data aceasta și am făcut o serie de fotografii pe care le ador. Concertul a fost foarte tare, doar că ne doream să cânte ceva mai multe mai piese, dar a fost bine și așa. După concert Nicoleta nu a ezitat să fac poze cu fanii, așa cum face de fiecare dată.

Mark a fost cel care a încheiat seara. Abia așteptam să îl văd și să îl ascult din nou, pentru că am ratat ultimul concert din Vintage. Îmi amintesc că eram printre mese cu aparatul, să fac poze și m-au întrebat câțiva oameni cine este. Le-am spus numele lui, apoi am vrut să îi întreb dacă le place, dar erau prinși de muzica lui, așa că i-am lăsat să se bucure de concert. M-am bucurat și eu la rândul meu, dar m-am bucurat și mai tare când am văzut ce fotografii frumoase am făcut. După concert și Mark a stat la poze cu fanele lui (pentru că nu îmi amintesc să fi fost vreun băiat care să fi făcut poze cu el).

Abia aștept să merg la următoarele concerte.  💛 

 

Reclame

Un gând despre „*all night party* cu Nicoleta Nucă și Mark Stam

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: